Artikelidéer

Peblish er et medie, hvor det er brugerne, der bestemmer, hvad mediet skal beskæftige sig med. 

Herunder er brugernes egne idéer til gode artikler. Stem på idéerne, eller kom med din egen idé. Jo flere stemmer en idé får, desto større er chancen for, at en journalist vælger at gå videre med idéen, og at den i sidste ende bliver til en færdig artikel. Peblish garanterer, at alle idéer, der får mere end 50 stemmer, bliver til et artikelforslag, skrevet af en professionel journalist.

Sortér efter: Nyeste Mest populære Udløbsdato

Vækst - på baggrund af flygtninge og immigranter

Økonomi

crowdfund

Hvordan har 60'erne og 70'ernes nytilkomne (fx. fra Tyrkiet, Jugoslavien og Pakistan) bidraget til Danmarks økonomi? Danmark manglede tidl. arbejdskraft til industrien og inviterede blandt andet gæstearbejdere hertil. Hvilken økonomisk gevinst har der været, og kan det spores til økonomien i dag?

16 antal stemmer

Folkelig fodbold

Sport

Anonym bruger

Denne idé har inspireret en skribent.
Enorme summer (spildes?) og korruption - både blandt trænere, spillere og forbund. Fodboldens verden er på vej til at blive ukendelig, som et sted hvor moral og forbilleder hersker Hvordan kan fodbold blive mere hæderlig sport? Kan der arbejdes med lønloft til spillerne, f.eks. som i NBA, i USA?

10 antal stemmer

Brug dog de gamle

Politik

Demokrati4ever

Når du er 65 år har du typisk oparbejdet en vis mængde erfaring og kompetencer ift. dit arbejdsliv. Det er da, at du kan skabe mest mulig værdi for organisationer og den danske stat. Men så melder pensionen sig. Hvordan kan vi udnytte ældres (ja, dem over 65 år) erfaring og kompetencer noget bedre?

19 antal stemmer

Ligheder ml. kristendom, islam og jødedom - det ”gode og dårlige” i alle tre religioner

Samfund

Farnaz

Denne idé har inspireret en skribent.
I mine øjne er der pt. en dominerende offentlig diskurs med et ensidigt fokus på, at muslimer er anderledes. Jeg ønsker, at se neutralt på, hvor meget de 3 religioner i virkeligheden har til fælles.

22 antal stemmer

Er det farligt at gå til Superliga-fodboldkampe?

Sport

Tom_Rostved_Fangenummer_8289

Denne idé har inspireret en skribent.
Tidligere hooligan, og kriminel, føler ikke, det er sikkert, at tage sine børn med på stadion for at se fodbold. Hvordan står det egentlig til med sikkerheden på og uden for de danske fodboldstadioner?

15 antal stemmer

F.C. Midtjyllands historie

Sport

Ulrik Sell

Denne idé har inspireret en skribent.
Jeg kunne godt tænke mig en artikel, der forklarer noget om F.C. Midtjyllands historie. Hvordan er de blevet så gode?

11 antal stemmer