På jazzklub med Mr. M.

Journalist Mikkel Stolt

Udgivet den 07-03-2017

Denne artikel er gratis! Log in for at læse den.

Har du ikke login til Peblish endnu, så er det nemt og gratis at oprette en konto. Det er også hurtigt, hvis du vælger at logge på med Facebook.


Allerede da jeg kom ind af døren til Jazzhus Montmartre, så jeg ham. Han stod i kø til toilettet, og jeg var ikke i tvivl om, at det var ham. For det første var han den eneste japansk udseende mand...
Thumb mikkel stolt 2014

f. 1965, har lavet tv, dokumentarfilm og multimedia i over tyve år som medejer af Fenris Film & Multimedia ApS 1993. F.eks. har adskillige tv-stationer og filmfestivaler over hele verden vist "Min Avatar og Mig", en dokumentar-fantasi om Mikkels rejse ind i internetverdenen Second Life, senest genudsendt på DR2 i januar 2015, og i august 2015 af Euroman udnævnt som en af de "75 film enhver mand bør se". Udover en blog om forholdet mellem virkelighed, dokumentarfilm og humor skriver han filmanmeldelser til forskellige medier og har tidligere bl.a. fået udgivet en undervisningsbog om filmsproget. Bogen "Bacon i Bagagen", som udkom i maj 2015, er hans debut som romanforfatter, der fik prædikatet "...en både underholdende, skæv og tankeprovokerende roman" i lektørudtalelsen. "Fra Sans og "(Essay-)Samling" er et hæfte udgivet i anledning af BogForum2016, og indeholder tre tidligere udgivne tekster, bl.a. en kronik fra Politiken, Pt. skriver han på en personlig guide til Tom Waits' musik, planlagt til udgivelse ultimo 2018.

Emner Kultur, musik, natur, snaps og øl, virtualitet (og det modsatte), Das Welt.

Peblish artikler 2

Rating